Skocz do zawartości
kordek

Sdi Czy Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

W praktyce to wygląda tak że o jakimś mega szybkim sciaganiu plikow możesz zapomnieć ale do wchodzenia na stronki , odbierania poczty , rozmów na komunikatorach , granie online czy sciaganie jakis malych plików spokojnie wystarczy.

Pozatym raczej solidna opcja duzo mniej awaryjna niż neostrada

115 kb :> o qde to by było takie piękne 115 kilo bitów na sekunde co daje 12 kb na sekunde max :> transfer waha sie między 8 kb a 11 na więcej nie licz miałem SDI także moge coś niecoś o tym wiem

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem bo Tepsa specjalnie pisze 115 kb zamiast kB i ludzie myślą że będą mieli za to transfer lepszy niż na neo niestety to sa kilo bity

No filmów raczej nie pościągasz wprawdzie możesz ale ściągnięcie jednego filmu 2 dni przy dobrych wiatrach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem bo Tepsa specjalnie pisze 115 kb zamiast kB i ludzie myślą że będą mieli za to transfer lepszy niż na neo niestety to sa kilo bity

1372810[/snapback]

Przy neostradzie tez masz napisane 128kb itp, wiec jesli ktos spojrzy i sie chwile zastanowi to z pewnoscia nie dojdzie do wniosku ze SDI oferowane przez TP jest szybsze od Neostrady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do tych kilobitow i kilobajtow to chyba wiadomo o co chodzi.

a jak jest ze stabilnoscia polaczenia w przypadku tej uslugi?,bo jak ma mnie wywalac co 10 minut to nie wiem czy tak bedzie fajnie, podobno z neo sa takie klocki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie ...

sdi bylo/jest oferowane glownie dla klijentow biznesowych (kiedys bylo naprawde dos cdrogie i truuuudno dostepne) moja pierwsze lacze to bylo wlasnie sdi - wspominam ja baaardzo dobrze. serverek na freesco jak uruchomilem to chodzil przez rok bez ZADNEJ przerwy !! zadnych zawieszen etc. Baaardzo stabilne łącze. I wbrew pozorom te 115 kb naprawde styknie na stronki ...

a filmy w nocy zapuszczasz i sobie leca :) 2 dni i jest ;) (ja mialem specjalny komp w piwnicy :P ) choc dzisiaj wole isc do akademika i zagac z kumplem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi