kijas Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam Mam taki problem am procesor prescot jeden z pierwszych do tego standardowy radiator i problem polega na tym ze bardzo sie grzeje w porownaniu z nowszym prescotem o wiekszej czestotliwosci. Czy te starsze jakos z tego slynely ze sie grzały bardziej ? prosze o pomoc bardzo to dla mnie pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 proscotty z zalozenie sie trasznie grzeja, na to jakie masz temp ma wplyw: plyta glowna (jaka masz?? niektore zawyzaja temp, inne zanizaja), przeplyw powietrza przez obudowe (ile masz wiatrakow na obudowie?? moze warto przemyslec sposob w jaki gmuchaja/wysysaja powietrze), watro tez zmieniec paste termoprewodzaca pod coolerem pozatym polecam szukanie, to nie boli i nie zasmieca forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto777 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Diagnoza będzie dokładniejsza jak dasz więcej szczegółów!!!! Czasem na niektórych płytach głównych temp w Windowsie jest całkowicie źle pokazywana. (windows to wszystkie programy do nigo związane z tematem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 u mnie na przyklad kazdy program do diagnozowania temp pokazuje inne wartosci dlatego dalem sobie siana z mierzeniem...... LOL :) a tak poza tym to boxowe chlodzenie do p4 jest do bani szczegolnie jak komus zamiast pasty dali silikonowy shit :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 'tam gdzie na to bylo miejsce' czyli gdzie? na goze, dole, boku, prodie czy tyle? powitrze zasysa czy wydmuciach!e? btw. to os cd-romu to zaslepka (sledzie sa na tyle obudowy - takie srebrne...) 'komp jest u klienta' - nie mow mi ze ty skladasz/naprawiasz komputery, prosze!* *wiem jestem chamski, domyslam sie... byles 36h 'na nogach' i masz prawo bredzic... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...