Bo$s Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam. Chciałem się spytać jak zmusić the bat do współpracy z kasperskim? Wyczytałem na wielu stronach że ich twórcy współpracują ze sobą i że przy dodawaniu pluginu AV do the bata powinna widnieć opcją kaspersky.. niestety w the bat 3 nie ma czegoś takiego a opisy dotyczyły wersji 1.60 :/ Problem polega na tym, że maile z niektórych skrzynek nie są pobierane na kompa tylko zostawiane na skrzynce i również nie mogę wysyłać maili. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saigon Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Tez mam ten problem :( Uzywam TB v3 i Kaspersky 4.5 Mecze sie juz pare dni zeby polaczyc te dwa programy, ale nie wiem dalej jak to zrobic, jak na cos wpadne to napisze. Dawniej uzywalem TB v2 i bylo wszystko ok. Automatycznie te dwa programy sie dogadywaly. Teraz nawet reczenie nie mozna do TB dodac wtyczki (*.bav?) bo takie wtyczki nie posiada ani TB, ani Kaspersky. Wogole nie mam takiego pliku na dysku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...