Zakonnik Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam Mam taki mały ale denerwujący problem. :mur: Po 24 h od połączenia się z netem rozłącza mi się połączenie, nie jest to na pewno wina systemu bo niedawno go reinstalowałem. Czy u was też tak jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam Mam taki mały ale denerwujący problem. :mur: Po 24 h od połączenia się z netem rozłącza mi się połączenie, nie jest to na pewno wina systemu bo niedawno go reinstalowałem. Czy u was też tak jest??? 1370352[/snapback] Wiesz... neo nie ma stałego IP. możliwe że na szafie krosowniczej do której jesteś podłączony robi się reser ludków podłaczonych do necika i przydział nowych adresów IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Przecie to normalna rzecz na neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Przecie to normalna rzecz na neo. 1370474[/snapback] A nie da się tego jakoś zlikwidować?? Bo strasznie mi to przeszkadza. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A nie da się tego jakoś zlikwidować?? Bo strasznie mi to przeszkadza. :mur: 1370500[/snapback] Da sie, musisz zmienic lacze na InternetDSL, wtedy bedziesz mial staly adres i rozlaczac cie nie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No coz umowy sie do konca nie czytalo itd. :D Co 24h reset IP, norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No coz umowy sie do konca nie czytalo itd. :D Co 24h reset IP, norma. 1371022[/snapback] Umowe rodzice podpisywali nie ja, a na DSL-a mnie nie stać. No to trudno jestem skazany na ponowne łączenie po 24h :sad: przeboleje jeszcze 1/2 roku. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bindo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hehe, ja bylem pewny ze tak jest wlasnioe ze rozlaczy, ale ostatnio mialem duzooo do ssania i ssalo, no na liczniku tepsy bylo 35h, nic mi nie zresetowalo, mam 128 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No to ciekawe co prawicie, ja mam neo od ponad roku i zerwało mi połączenie raz (byla awaria).... Teraz jestem połączony od 6 dni i 13 godzin i coś mi połączenia nie zerwało :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nic tylko się cieszyć ja mam rozłączenia co 24 g. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No to ciekawe co prawicie, ja mam neo od ponad roku i zerwało mi połączenie raz (byla awaria).... Teraz jestem połączony od 6 dni i 13 godzin i coś mi połączenia nie zerwało :] 1377372[/snapback] a może masz ustawione "wznawianie przerwanego połączenia"? i nawtet nie wiesz że Cię rozłączyło?Mnie wywala zawsze po 24h pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam w routerze wszystko elegancko napisane, jak chocby na sekunde przerwe sygnał to mi sie zegar długosci połączenia resetuje. Jak jeszcze mialem normalny modem neo to tez bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam w routerze wszystko elegancko napisane, jak chocby na sekunde przerwe sygnał to mi sie zegar długosci połączenia resetuje. Jak jeszcze mialem normalny modem neo to tez bezproblemowo. 1377695[/snapback] no nic tylko się cieszyć ! a i nie chwal się - bo jak Tepsa się dowie to zrobi Ci jak innym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...