ememiks Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam czy ktos cos wie o tym monitorze monitor LCD T19-2 Fujitsu Simens? z tego co przestudiowalem to posiada 8ms wszedzie jest jeszcze model T19-1 ale ten rozni sie wszystkim a ciekawostka taka ze na stronie producenta polska nie ma nic o tym LCD tylko na stronie bodajze monitor www.Fujitsu- Simens.nl zastanawiam sie nad kupnem. Cena to ok 1300zł z tego co wiem to fujitsu jest od zawsze z LCD byli jako 1 z pierwszych wiec mysle ze monitory ich klasy beda raczej na poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) właśnie go kupiłem jest dość przyzwoity można grać,oglądać filmy i pracować dałem za niego 1500 zł za 1300 brałbym bez wahania Edytowane 16 Października 2005 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...