kalin125 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 :-P Witam wszystkich uzytkowników:-P Chciał bym skarge złozyc na Tpsa w sprawie neostray tp 512kb/s(655.2kb/s) w sprawie limitu. Dlatego ze zauważyłem ze Tpsa oszukuje na limicie i dolicza sobie troche wiecej ni jest prawidłowo skad te podejrzenia zaczeło mnie wkurzac ze na poczatku miesiaca juz duzo nabijało mi aż wkoncu wkurzyłem sie i zainstalowałem własny miernik limitu i tam wszystko wykazało ze kantuja na limicie o prawie 500mb w tym miesiacu naprzykaład . Moze ktos wie gdzie mozna taka skarge złozyc i czy cos to da ? Prosze o odpowiedzi i przepraszam za błedy jesli sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 1. Mozesz sie zglosic do UOKiK 2. Ze oszukuja to juz dawno wiadomo tylko powiedz mi jak im to zamierzasz udowodnic 3. Czy cos to da ... nie , moze jak jechowi wpisza cie do notesiku i beda nekac do konca twojego zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 kalin125 napisał(a): :-P Witam wszystkich uzytkowników:-P Chciał bym skarge złozyc na Tpsa w sprawie neostray tp 512kb/s(655.2kb/s) w sprawie limitu. Dlatego ze zauważyłem ze Tpsa oszukuje na limicie i dolicza sobie troche wiecej ni jest prawidłowo skad te podejrzenia zaczeło mnie wkurzac ze na poczatku miesiaca juz duzo nabijało mi aż wkoncu wkurzyłem sie i zainstalowałem własny miernik limitu i tam wszystko wykazało ze kantuja na limicie o prawie 500mb w tym miesiacu naprzykaład . Moze ktos wie gdzie mozna taka skarge złozyc i czy cos to da ? Prosze o odpowiedzi i przepraszam za błedy jesli sa. 1370697[/snapback] można teżw Urzędzie Regulacji Telekomunikacji i Poczty - sam skłądałem skargę na Tepse /mailem tylko/ i jakie było moje wielkie zdziwienie gdy dostałem od URTiP pismo w sprawie zbadania sprawy i zaleceń wydanych Tepsie ! a w sprawie limitu... no cóż,internetma to do siebie że wysyłąi ściągatrochę danych bez naszej "kontrolowanej" wiedzy - wszelkiego rodzaju pingi,Pop-upy,kolorowe banery- też ważą trochę w skali miesiąca. pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 To będzie walka z wiatrakami :) :) Jak by każdy tak zrobił to może by coś pomogło. Niech żyje Francja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Dziuby napisał(a): To będzie walka z wiatrakami :) :) Jak by każdy tak zrobił to może by coś pomogło. Niech żyje Francja 1377726[/snapback] HE HE -cze Dziuby !!! nikt nie mówił że będzie łatwo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 pozatym pakiety kontrolne nawet jak nic nie wysyłasz to lecą pakiety z centrali do ciebie a licznik liczy. Nie wygrasz ;) ale próbuj .... może :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 TPSA -- jedna z firm która ma wszystkich głęboko w duuuuuuu....e. Niech żyje FRANCJA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) Domik napisał(a): pozatym pakiety kontrolne nawet jak nic nie wysyłasz to lecą pakiety z centrali do ciebie a licznik liczy. Nie wygrasz ;) ale próbuj .... może :>? 1377905[/snapback] właśnie Dominik z ust mi to wyjełes - o to dokładnie mi chodziło. A skarge zawsz można złożyc,papier przyjmuje wszystko - i niech się TEPSA pomęczy trochę,popracjue wreście i odpowie. pozdrawiam... Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...