Piotr K Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Bo ja np. mam pompe 30W aquael i ona delikatnie mowiac troche sieje, zbudowalem jej zbiornik ze stali 1,5mm ale to za malo. Monitor musi stac ok 20cm od zbiornika a i tak sieje troche. Nie wiecie gdzie w Krakowie kupic ekrany elektromagnetyczne lub blache transformatorowa? z podobnej beczki, czy macie podbne problemy z wiatrakami ( ja tak jak je wlacze rotfl - 2 wiatraki 120x120 sunon 6,8W) Z goory dzienkuje za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja mam pompe w obiegu i lezy pod kompem na ziemi tak ze nie ma problema a tak poza tym to potrzebuje blachy aluminiowej niestety folia do kurczakow si enie nadaje na skupie zlomu beda mieli tenisz wyginasz formujesz i jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ja mam pompe w obiegu i lezy pod kompem na ziemi tak ze nie ma problema a tak poza tym to potrzebuje blachy aluminiowej niestety folia do kurczakow si enie nadaje na skupie zlomu beda mieli tenisz wyginasz formujesz i jestczemu folia sie nie nadaje ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 bo ma pory tak mi znajomy serwisant powiedzial i tak czy inaczej to jakies strzepki w roznych kierunkach promieniowania ida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 To ja mam pompke 22W Aqua EL 1500l/h i zbiornik wyrównawczy w którym będzie pompka wykonany z 7-8 mm aluminium :)) Kupiony na złomie za 5zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 u mnie komp stoi na biurku tuz przy monitorze, od pompki caly obraz sie trzasl, ja rozwiazalem problem odsuwajac pompke od komputera co niestety spowodowalo wydluzenie rurek :(, moze rzeczywiscie mozna ja jakos dobrze obudowac?, to jaka gruboscm bl;achy aluminiowej ma miec ten pojemnik? 7-8 mm?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Bo ja np. mam pompe 30W aquael i ona delikatnie mowiac troche sieje, zbudowalem jej zbiornik ze stali 1,5mm ale to za malo. Monitor musi stac ok 20cm od zbiornika a i tak sieje troche. ... moze zapytam o zbyt oczywista rzecz, ale czy uziemiles ten zbiornik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Bo ja np. mam pompe 30W aquael i ona delikatnie mowiac troche sieje, zbudowalem jej zbiornik ze stali 1,5mm ale to za malo. Monitor musi stac ok 20cm od zbiornika a i tak sieje troche. ... moze zapytam o zbyt oczywista rzecz, ale czy uziemiles ten zbiornik ? Dokladnie 8) BTW, zerowac tez mozesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...