MaKaR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mam problem poruszyłem moją karte muzyczną przez przypadek i windoza wzieła usuneła mi do niej sterowniki teraz jak próbuje je zainstalować to mi sie komp wywiesza przy koncówce instalacji jak mam to zrobić pomocy !!!!!! prosze szybko :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mam problem poruszyłem moją karte muzyczną przez przypadek i windoza wzieła usuneła mi do niej sterowniki teraz jak próbuje je zainstalować to mi sie komp wywiesza przy koncówce instalacji jak mam to zrobić pomocy !!!!!! prosze szybko :evil: Poruszyles ja w slocie, to prawdopodobnie karta zaliczyla pad! ;) Moze byc juz po niej! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 nie to nie pierwszy raz mi sie tak zdarzyło tylko ze zawsze sa kłopoty z instalacją stareowników ie wiem dokładnie czy poruszyłem karte w slocie ale usuneło mi do nie sterowniki z kompa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Nic się nie stało, pewnie drivery do GFX "kłócą" się z tymi od AUDIO :!: Usuń stery od grafy - reset kompa - instalka AUDIO - reset - instalka GFX - reset i powinno być 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Miałem tak pare razy, zobacz czy dobrze ją wcisnołeś do slota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 jednak sie nie myiłeś karta mi padła jak jest w komputerze włożona to nawet komp z dyskietki startowej mi nie odpali :evil: ale smut dobrze ze mam wbudowana AC 97 kicha ale uzyka gra :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 no to pech a ja na asusie wszystko na hot pluga robie i jeszcze mi nic nie spalilo troche mnie zdziwiles tym ale mozna bylo sie domyslic ze jak usunelo stery znakiem nie ma uzadzenia zainstalowanego czyli urzadzenie zdechlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...