Machul Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 8O 8) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 omijaj MediaTech szerokim kołem ! jakość wykonania mniej niż mizerna ( słabej jakości plastyk, krawędzie żle wykończone ). awaryjne jak cholera !!! jednym słowem SYF. a co do A4 - polecam, od paru lat o nigdy nie miałem jakichkolwiek problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Dokladnie to co powiedzial kolega, moge to potwierdzic, A4Tech uzywam juz dlugo i nigdy z nim nie bylo problemow. Teraz mam WOP-35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A4Tech... znacznie lepsze produkty. Sam uzywam myszy A4Techa i jestem zadowolony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A co mi powiecie o RF 315 bo mam sobie zamiar ją kupić za tydzień, może ktoś ją ma i powie mi ile trzyma na naladowanych akumulatorkach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...