pultek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam Kupiłem obudowe typu desktop (lezaca ) i mam problem Otóz zakupiłem karte sky2 i nie miescie sie jest za duza Kiedys widziałem lakie przejsciówki z pionu na poziom Zastosowanie miały w starych kompach DX Moze ktos wie gdzie to kupic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 najlepiej na jakiejs gieldzie komputerowej ale stosujac taka przejsciowke zblokujesz sobie inne sloty PCI pewnie :] a i nie wiadomo czy bedzie wystarczajaco wysoka zeby sie zmiescilo chlodzenie karty.... a tak w ogole to jak ja zamontujesz w poziomie ???? to jakis nonsense... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pultek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Dokładnie to chodzi mi o adapter kątowy PCI-PCI Niegdzie nie moge znależść. Grafike mam na płycie takze w chłodzeniu to nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...