friter Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam, sprawa wyglada nastepujaco : otworzylem archiwum RARa i bezposrednio z rara uruchomilem plik worda, na ktorym potem pracowalem przez caaly dzien. W trakcie pracy i po jej zakonczeniu zapisywalem plik klikajac na zapisz z panelu. Jednak co dzisiaj zobaczylem moja bezcenna praca nie zostala zapisana..... Sprawdzalem tez pliki autozapisywania worda i autoodzyskiwania, neistety jednak pliku takkiego nei ma. Zostal utworzony, ale tez automatycznie skasowany. I teraz pytanie: czy mozna go jakos odzyskac ? wiadomo, ze poki dysku sie nie sformatuje to dane mozna odzyskaz. Prosze o szybka pomoc, jesli sie uda zaplace, poniewaz bardzo mi na tej pracy zalezy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 plik powinien znajdować się albo w temp: albo w tymczasowych plikach internetowych najprościej otworzyć Total Commanderem i pokazać wszystkie pliki z katalogu i sortując po dacie odnaleźć szukany plik jeśli go rzeczywiście nie ma to nalezy odpalić system z innej partycji i uruchomić jakiś program do odkasowywania plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friter Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Pliku nie ma ma komputerze, przeszukalem wszystkie pliki utorzone od wczoraj. w tempie ani temp internet nic nie ma... A co do odzyskiwania to teraz jest pytanie co taki program miałby odzyskać ? Używałem kiedys takich programow, ale on jest dobry w przypadku jak usuniemy jakis plik przayapdkowo, a tutaj ten plik nie zostal nawet nigdzie zapisany, jedynie pliki tymczasowe mogly zostac porobione, np autozapisywanie worda, taki plik tez da sie odzyskac ? Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez friter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Sprobuj moze programem PC Inspector File Recovery u mnie wszystko odzyskiwal, ale skoro ten plik sie nie zapisal to nie wiem czy to pomoze. Być moze zapisal sie gdzies w katalogu Worda ? (czy tam tego programu ktorego uzywasz ?). Albo przeszukaj caly TEMP (tym programem) po dacie zapisania pliku. Zycze powodzenia.... Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez qb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friter Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 a skad moge takowy program sciagnac (oprocz p2p)? i mam jeszczsae taki problem ze utworzenie partycji jest niemozliwe, a mam laptopa, wiec tylkko jeden dysk. jak sobie z tym poradzic ? z gory serdeczne dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...