Majaa Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam, Musiałam przeinstalować system w moim komputerze na Windows ME, ale nie mogę znaleźć sterownika do karty graficznej. Jak by ktoś miał taki sterownik, albo wiedział gdzie mam go szukać, była bym bardzo wdzięczna. Szukałam już na stronach SONY i Vaio, ale na moim monitorze bardzo trudni jest coś rozczytać, ze względu na rozdzielczość, tym bardziej jest mi trudniej coś znaleźć. Proszę o pomoc! Magda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 http://www.vaio-link.com/downloads/registe...gister.asp?l=en Tutaj wpisz Product Code i Serial Number i tam szukaj. Teraz masz pewnie rozdzielczosc 640x480? Jezeli tak to nie przeszkadza to w odszukaniu potrzebnych informacji/sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...