Skocz do zawartości
soloowaty

Silentium T1

Rekomendowane odpowiedzi

witam

na dniach kupuje obudowe Silentium T1, i chcialem sie dowiedziec czy ktos z was takowa posiada, jak sie sprawuje (glosnosc i chlodzenie) i wszystkiego ciekawego co moglbyscie mi o niej powiedziec. naczytalem sie sporo testow i wydaje mi sie, ze obudowa i wbudowany zasilacz mimo swojej ceny sa naprawde dobrze, ale jak tkos ma inne zdanie to piszcie. z ciekawszych testow tej obudowki moge polecic TEN.

ponadto zastanawiam sie nad mozliwoscia dodatkowego wyciszenia tej obudowy matami bitumicznymi, i chlodzeniem pasywnym procesora. kompletnie sie nie znam na tego typu zabawach i nie chcialbym kupic czegos kiepskiego, dlatego tez prosze was o liste najlepszych sprzetow tego typu.

zastanawia mnie tez jedna rzecz, ta obudowa ma wlot powietrza na dole, i z tylu. ona bedzie stala na podlodze, wiec mozna sie spodziewac ze bedzie wciagala duzo kurzu. mozna zalozyc jakies filtry czy cos w tym stylu an wloty powietrza? montuje sie wogole cos takiego? jesli tak to gdzie i zaile moglbym taki kupic.

pozdrawiam

Edytowane przez soloowaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.pc-fan.pl/index.php/cPath/40_43...37b82308ac0c413 Tu masz filtry :rolleyes:

Jednak zastanowił bym sie jeszcze nad tą obudową. Z rzeczy króre mi sie nie podobają to to że jest troszke maława, a jak już wszystko w niej upchasz to może sie okazać że wcale nie bedzie takiego dobrego przepływu powietrza.

Ale wybór i tak należy do ciebie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi