Khunu Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No i kupiłem tą płytę! Moim zdaniem bomba, wyposażenie i wogóle, ehh, nie to co ECS... Mam tylko 1 pytanie: Jaka powinna być na niej temperatura systemu? Bo u mnie jest to średnio 41C. Czy ten chipset aż tak się grzeje? BO miałem już dwie zwiechy i jeden restart i szukam przyczyny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zazdroszcze Ci.Płytka CooL ile dałeś jeśli można wiedzieć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ja mam systemu ok 35stopni ,ale zwiesza ci sie po podkreceniu proca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dodaj ją sobie do podpisu! :) Przyczyną zwisów może być (viem, że byś wolał tego nie słyszeć ;)) uszkodzone mobo, temperatura, złe podłączenia lub w przypadku restartów słaby zasilacz. U mnie na KT333 (sam radiator) jest około 40st. Ps: Zainstaluj VIA 4in1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 najlepiej zarzuc system od nowa bo po zmianie chipsetu to jest raczej wskazane jak ja zmienialem z sisa na via to mialem same blue screeny dopiero po instalce windy na nowo wszytsko sie ruszylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 u mnie na ga-7vaxp jest podobnie ( temp okolo 38-42 st full load) wiec raczej temp mb nie jest przyczyna zwiech ( moj kolega na solteku kt 266a ma 53 st 8O i wszystko gra nie wiem tylko jak dlugo :lol: ) dla pewnosci mozesz sprobowac dolozyc wentyl wywiewny ilub jakas dziura w budzie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 pol a jak Ci sie kręci procek na tej płytce? bo ja się zastanawiam co kupić jak Sprzedam AT72 narazie się zastanawiam nad: Chaintechiem Apogee Gigabyte GA7VAXP lub Epox na KT400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 na biosie f5 (default vcore 1,82)poszedl mi na fsb 166 krecilem programikiem easytune 4 (dolaczony do plytki) pod windowsem ale zwis bo pod windowsem nie zmienia dzielnika pci i agp (1/4) wiec mialem duze wartosci na tej szynie ale stabilnie poszedl na fsb 160 jak odblokuje athloniika to potestuje powyzej fsb 166 za to moj roboczy :-) duren 600 (odblokowany) poszedl bez problemow ma 5,5x166 mhz (pci/agp - 1/5) dalej nie testowalem ale plyta wydaje sie oferowac duzo wiecej jak bede mial troche czasu to potestuje i wtedy dam znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dzięki zapowiada się nieźle chciałbym Gigabyte bo mam w drugim kompie GA7VRXP i fajna płytka zresztą jedyna jaknarazie płyta która się nie zrąbała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Na moim MOBO temp. systemu: 35-40 *C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Nic panowie, płytka była OK! Po prostu ramy na auto ustawiły się na cl2 i chyba przez to były klocki dziwne. Co do płytki to rev 1.1 mam i napięcie jest 1.82 chyba i to jest za dużo dla mnie, bo NIE ZAMIERZAM NA NIEJ NIC KRĘCIĆ i temperatura ma być mniejsza bo ch**owy wiatrak wziąłem. A cały komp nie dla mnie więc nie dam go sobie do podpisu niestety ;( A szkoda bo procek AGOIA i odkąd ustawiłem DDR'y na cl 2,5 to kręci się dobrze. Tylko napięcie mnie wqrza bo mam przez to 50C na procku a to za dużo. Ale nowy bios już zasysam, tam jest pono lepiej... A wogóle płytka zajebista, kupujcie ją, bardzo fajna, miła, extra! I dobra do kręcenia (nawet bez zmiany napięcia, hehe :D :D :D ). Życzę wszystkim gute Nacht! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...