adam2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam Jaki program pozwala grać w gry które wymagają pixel shader 1.1/2.0 na Geforce 4 MX 440??? Pamiętam że taki program był na forum ale za cholere znaleść niemogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam Jeżeli dobrze myślę, to to będzie program "3danalyzer". pozdro i miłego pokazu slajdów:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nom analizer, jednak jak kolega wyzej zauwazyl plynnie to przy jego uzyciu nie pograsz apropo pewnie by go podpacowali jakby nie fakr ze grafy z shaderami teraz sa tanie jak abrszcz, tzn te najtansze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 a tak wogóle to wiekszosc gier na nim nie odpala :/ chcialem turoka evolution odpalic i tylko sobie czarny ekran powitalny obejrzałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Te gry co nie wymagają PS to chodzą:), np. Doom 3, Max Payne 2, Pro Evolution Soccer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Te gry co nie wymagają PS to chodzą:), np. Doom 3, Max Payne 2, Pro Evolution Soccer. 1374061[/snapback] Te gry chodza takze bez 3d analyzer :) Meczylem sie jeszcze z MX em w sierpniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Odwołam się do tego zdania: a tak wogóle to wiekszosc gier na nim nie odpala :/ i chodziło mi oto, że te gry chodzą z użyciem 3danalizatora i dlatego napisałem: Te gry co nie wymagają PS to chodzą:)...Chciałem zwrócić tylko uwagę, że gry odpalają z użyciem tego progsu, ale głównie te gry które nie wymagają PS i używanie analizatora jest zbyteczne, ale użycie go nie powoduje problemów - przynajmniej u mnie było dobrze :wink: Troszku zakręciłem:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 mozna uzyc 3d analyzera do dooma by przez ten program ustawic grafike na ultra niski poziom jesli sie nie umie w configu grzebac dla niektórych moze byc przydatny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr123 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 3d analyzer to lipa prubowałem z pprinse of persia warior witchin i nic może ktoś wie jak go poprawnie skąfigurować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Odradzam, próbowałem odpalić na tym Medal of Honor Pacific Assaults i ładnie wyglądało tylko menu gry, reszta ciemny monitor i parę złotych gwiazdek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ja Colina05 odpaliłem przy pomocy tego programu, to nawet w menu były bugi, a jak chciało się zagrać wyścig to wychodziło z gry. Ale pare gier chyba chodzi:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr123 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 :mur: ma kkoś programy do emulaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff:om Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Widze ,że nie ma sensu się męczyć z MXem ;P Dlatego powracam do najlepszej gry na świecie. FM05 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...