Gość Niko123 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Są juz jakieś testy nowych PENTAGRAM FREEZONE QVC-100 Cu plus i PENTAGRAM FREEZONE QVC-120 plus, wiem ze sa cięższe os starych modeli QVC- 120 i QVC- 100 ale jestem ciekaw jaka jest rużnica w wydajnośći. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 z tego co wiem to popostu maja wiecej finów(zeberek) wiec wydajnosc powinna byc wieksza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam ochote kupić wersje 100, ale jak widze te wage- prawie 700g, to jakoś sie boje, że mi socket urwie, przy którymś przewożeniu kompa, chyba że do przykręce do dziórek w płycie, jeżeli to możliwe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...