lead Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Od pewnego czasu mam problem z tym ze co jakis czas wyskakuje okno explorera z reklama jakas Tytul okna to : new offer for you Na starym i na nowym systemie to samo Wszystkie aktualizacje wgrane Skanowalem programami typu adware, spybot, cwshredder, mks vir i nic Mial ktos takie okno wyskakujace ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ja mam/mialem to samo, denerwujace;/ nie da sie tego usunac zadnym spybotem ani adawarem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mi takie cos wyskakuje tylko gdy mam uruchomionego flashgeta (a wiadomo ze on jest adware) Popozbyciu sie tego syfu :) flaszget przestal chodzic wie.. hm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No wlasnie to chyba flashget bo tez mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil4n Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) To jest na 100% Flashget !!! Takie okno wyskakuje, gdy flashget jest włączony,nie trzeba nic ściągać i tak samo wyskoczy za jakiś czas :D Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Mil4n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Niop - to jest FlashGet: jak ktoś chce to niech zobaczy: C:\Program Files\FlashGet\Cache <- tak są te strony i bannery reklamowe. Ostatnie gdzieś na sieci widziałem programik do usuwanie tego shitu z FlashGeta... Jak znajdę dam znać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...