light_dominus Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mój Radeon wyświetla dziwny obraz... tzn wszystko jest w porzadku kolory piekne i naturalne... ale kiedy sie tak blizej przyjrzec (szczegolnie jest to widoczne na czarnym tle) to obraz tak dziwnie miga (tak jak by sie patrzylo przez ogien albo jakis żar). Oczywiscie mi to zupelnie nie przeszkadza, ale zdziwilo mnie to troche i czy to moze byc od podkrecenia karty, przegrzewania sie jej? Typowych artefaktów nie mam, a podkręconą mam do wartości 390/340. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a jakis bardziej szczegółowy konfig kompa ?? czestotliwosci podkrecone z jakich na jakim radki itp, nikt tu nie jest jasnowidzem aby to odczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
light_dominus Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 325/290 to były domyślne taktowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...