forest666 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Odbieram poczte na Outlook'u z Onet.pl i nic nie ściaga, a cała operacja przebiega bez bledow. Wyskakuje: Brak nowych wiadomości. Wchodze na poczte ze strony Onet.pl i mam na skrzynce wiadomości do odebrania. Mam windowsa XP Professional SP1. Co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Moze wystarczy w opcjach outlooka włączyc uwierzytelnianie dla serwera. Poczytaj dokladna konfiguracje programu pocztowego na onecie i zastosuj sie do niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 myśle ze to nie problem z uwierzetylnieniami.. bo by mu error wyskoczył.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Sprobuje na innych kontach - wp czy interia... Jezeli bedzie bez problemu to wiesz ze wina lezy po stronie Outlooka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mam 3 konta WP, Interia i Onet i tylko z Onetem mam problem ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir NonGomery Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mam 3 konta WP, Interia i Onet i tylko z Onetem mam problem ;( 1379425[/snapback] Problem może tkwić w ustawieniach Outlooka i w procesie odbioru poczty. Cóż, ja radzę tylko przeprowadzkę do programu The Bat. Ja mam 20 kont e-mail i jakoś wszystkie sprawdza bez zarzutu. Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Bat jest fajny ale czy ma ktos polką łatkę do niego? bo poprawnwj nie moge znalezc..... dzeiekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...