Skocz do zawartości
Yeste

W Neo 2048,jedni Maja Ul 512,inni 256 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Na alt.pl.neostrada pojawily sie opinie ze niektorzy sa posiadaczami UL 512 w najwyzszej opcji neo,ja niestety mam synchro na 256,co jest zreszta zgodne z oficjalnym komunikatem TPsa.

Moze jednak TPsa przymierza sie do wprowadzenia wyzszego UL,albo ci co je obecnie maja zawdzieczaja to zwyklej pomylce przy ustawianiu portow?

Dajcie znac jak jest u Was.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yeste dzis pisalem do neostrady wlasnie w tej sprawie i odpisali mi cos takiego. Pisalem tez dlaczego mam transfer w granicach 248KB/s a nie 256KB/s:

"Witam

Proszę Pana, pasmo wysyłania danych w opcji 2048 kb/s usługi Neostrada wynosi 256 kb/s - w najbliższym czasie przepustowość tego pasma nie będzie zwiększona.

W przypadku wprowadzenia zmian w tym zakresie zostanie Pan o nich oficjalnie poinformowany.

Prędkość w usłudze Neostrada nie jest gwarantowana - słabszy transfer może być spowodowany - m.in - słabymi parametrami linii. Proszę Pana o zgłoszenie sprawy serwisowi technicznemu usługi Neostrada, pod bezpłatnym, całodobowym numerem 0 800 102 102 wewnętrzny 1."

Franek:

Ul to upload czyli szybkosc transmisji od komputera, inaczej "wysyłanie"

Synchro to poprostu predkosc z jaka synchronizuje sie modem. Widaomo ze synchronizuje sie zawsze z wieksza predkosci niz jest to przewidziane bo inaczej niemozliwym byloby osiegniecie takich transferów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam neo 1024kb/s i jak coś ściągam to mi idzie max 100-130 kb/s.

Niewiem czy to dokładnie o to chodzi !!!???

PZDR

1375599[/snapback]

Pobierz ten plik,jest z dobrego serwera,jak bedziesz mial transfer 126-128KB/s to znaczy ze lacze masz ok.

http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/41547.mp3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi