Yeste Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Na alt.pl.neostrada pojawily sie opinie ze niektorzy sa posiadaczami UL 512 w najwyzszej opcji neo,ja niestety mam synchro na 256,co jest zreszta zgodne z oficjalnym komunikatem TPsa. Moze jednak TPsa przymierza sie do wprowadzenia wyzszego UL,albo ci co je obecnie maja zawdzieczaja to zwyklej pomylce przy ustawianiu portow? Dajcie znac jak jest u Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek21 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam Sorry że pytam (jestem nowym użytkownikiem tego forum), ale nie wiem zabardzo co to jest UL i synchro??? Ja mam neo 1024kb/s i jak coś ściągam to mi idzie max 100-130 kb/s. Niewiem czy to dokładnie o to chodzi !!!??? PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Yeste dzis pisalem do neostrady wlasnie w tej sprawie i odpisali mi cos takiego. Pisalem tez dlaczego mam transfer w granicach 248KB/s a nie 256KB/s: "Witam Proszę Pana, pasmo wysyłania danych w opcji 2048 kb/s usługi Neostrada wynosi 256 kb/s - w najbliższym czasie przepustowość tego pasma nie będzie zwiększona. W przypadku wprowadzenia zmian w tym zakresie zostanie Pan o nich oficjalnie poinformowany. Prędkość w usłudze Neostrada nie jest gwarantowana - słabszy transfer może być spowodowany - m.in - słabymi parametrami linii. Proszę Pana o zgłoszenie sprawy serwisowi technicznemu usługi Neostrada, pod bezpłatnym, całodobowym numerem 0 800 102 102 wewnętrzny 1." Franek: Ul to upload czyli szybkosc transmisji od komputera, inaczej "wysyłanie" Synchro to poprostu predkosc z jaka synchronizuje sie modem. Widaomo ze synchronizuje sie zawsze z wieksza predkosci niz jest to przewidziane bo inaczej niemozliwym byloby osiegniecie takich transferów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mi udalo sie uzyskac max 250KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja mam neo 1024kb/s i jak coś ściągam to mi idzie max 100-130 kb/s. Niewiem czy to dokładnie o to chodzi !!!??? PZDR 1375599[/snapback] Pobierz ten plik,jest z dobrego serwera,jak bedziesz mial transfer 126-128KB/s to znaczy ze lacze masz ok. http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/41547.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek21 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam Yeste!!! Sciągłem ten plik i szło nawet 133-136 kb/s , czyli mam łącze ok. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...