jazonik_1 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam, mam laptopa o takich parametrach: model: ASUS L3PT procesor: Intel Celeron 4A, 2018 MHz, (2.00 GHz) płyta główna: Asus L3000E/T Series Notebook pamięć: 96 MB (PC2100 DDR SDRAM) Są z nim problemy. Otóż zawsze było tak, że po pewnym czasie pracy na nim zaczyna się głośna praca procesora i jego wentylacji, laptop nagrzewa się i zaczynają się wolniej programy otwierać, itp. Wysłałem rok temu go z tym problemem do serwisu i podobno naprawiali coś z wentylacją komputera, ale pomogło to na miesiąc. Potem znów się zaczęło. Teraz jest jeszcze gorzej, bo od kilku dni komputer po prostu po pewnym czasie się wyłącza i nie jest to żaden wirus ani spyware. Co mogę zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 pamiec 96MB ?? to by bylo niezle polaczenie ;P procek 2ghz i tyle ramu... jak mozesz to znowu do serwisu. jak nie to rozkrecamy i ogladamy chlodzenie procka, moze znajdziesz cos ciekawego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mój znajomy miał identyczny problem z Toshibą. Okazało się, że wewnątrz komputera zbierał się kurz i różnego rodzaju "farfocle" (na radiatorach). Komputer był zapchany, grzał, aż dochodziło do wyłączenia. Rozkręcił go, wyczyścił i już jest do dobrze....(zapewne działa to do czasu, aż kurz znowu się zbierze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 mozesz tez jakąś dobrą pastą procka posmarować! a swoją drogą skąd wziołeś taką dziwną ilość ramu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazonik_1 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ramu mam 128, ale karta graficzna zabierała 32 MB, teraz zabiera już tylko 16, bo zmieniłem:) Tyle RAMu dali mi z komputerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 gdzie ty miales oczy kupujac tego kompa, albo rozum nie dokupujac wiecej - sadomasochizm :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ramu mam 128, ale karta graficzna zabierała 32 MB, teraz zabiera już tylko 16, bo zmieniłem:) Tyle RAMu dali mi z komputerem... 1376055[/snapback] To dziala na XPku??? :lol: Wspolczuje... A wlasciwie zazdroszcze cierpliwosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...