sequlatin Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Zapraszam wszystkich do odwiedzania i oceny nowego forum, którego tematyka obejmuję: media, telewizję i technikę satelitarną. SKYsunSAT Jestem w trakcie poszukiwania nowego stylu, liczę na Wasze sugestię i oceny, a także na nowych userów :wink: Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez sequlatin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 kolejne forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Fajne forum i przynajmniej nie o kompach. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sequlatin Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Wznawiam temat, gdyż dokonałem kilku modyfikacji, czekam na Wasze opinie czy warto jeszcze coś dodać? Jeśli tak to prosiłbym o sugestie i propozycje. Za wszelkie słowa krytyki i oceny z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Logo kompletnie nie pasuje do: Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group Styl Bahamut Krypta Final Fantasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sequlatin Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Logo kompletnie nie pasuje do: Witam, na forum dokonałem kolejnych kilku usprawnień, dołączyłem tez nowe logo. Czy uważacie, że teraz jest wszystko dobrze, czy należy coś jeszcze poprawić? Jeśli tak, to proszę napiszcie jakieś sugestie, propozycje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ja nie lubię phpBB by Przemo i tyle. Pokombinuj z wyśrodkowaniem tego loga, ale lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) najlepiej wywal te panelki po prawej stronie bo są zbędne oraz ustaw stałą szerokość forum równą szerokości obrazka i po sprawie.... Edytowane 11 Maja 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sequlatin Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) najlepiej wywal te panelki po prawej stronie Menu znajdujące się po prawej stronie może wyłączyć każdy zarejestrowany user w profilu. Powstało ono, ponieważ niektórzy userzy prosili o taki spis, ze względu na istniejące na forum podfora, więc chyba najlepiej jest tak jak teraz: każdy może decydować, czy chce mieć to menu, czy też nie. ustaw stałą szerokość forum Niestety, ten styl nie pozwala na zmianę szerokości forum, już próbowałem kilkukrotnie :-| Edytowane 11 Maja 2005 przez sequlatin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...