Kwiecień Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Co sądzicie o tym zestawie do chłodzenia wodnego discoWaterSystem (400zł)? Czy nadaje się on na P4? A może ktoś ma inną propozycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 www.discotech.waw.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 za 400zł duuuuuuuużo lepszy zestaw skompletujesz samodzielnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A tak pozaty to uzyj "szukaj" jak to mowi reed :) jest pelno postow o wc o tym z discotech tez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Co sądzicie o tym zestawie do chłodzenia wodnego discoWaterSystem (400zł)? Czy nadaje się on na P4? A może ktoś ma inną propozycję. Mi ten zestawik jakoś się nie widzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Mam ten bloczek i zapinke a reszte sam skompletowalem i razem wyszlo mi ~250 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 masz h.ja i leb to kombinuj nigdy nie koopoj calego zestwa zdzierstwo jak nic blokoo to tesh gotowego w polsce idealnego nie dostanei co innego na zamowienie nie mneij na p4 to raczej kazde wc z chlodnica sie nada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Moja propozycja: skompletuj sam... bedziesz miał duzo radosci, satysfakcji i kasy (w kieszeni).... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie kupuj tego to badziewie! Jeszcze za te pieniadze! Za 300zł spokojnie skompletujesz sobie duuuuzo lepszy zestawik! Pojezdzij po szrotach za chlodnica,pompke moge ci tanio zalatwic,rurki to grosze,bloczek od mata albo samemu zrob i wc gotowe! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 pompke moge ci tanio zalatwic Jaka i za ile :?: I co z ta nagrzewnica :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 pompke moge ci tanio zalatwic Jaka i za ile :?: I co z ta nagrzewnica :?: Kup sobie u Mate : pompke MJ 1000 (80 zl) i WBloczek (95zl), w sklepie motoryzacyjnym nagrzewnice LUBLINowska (80zl) , i cie to wyjdzie 265zl , jeszcze pare groszy za weze i zaciski i w sumie za 280 masz zajebiscie wydajne WC A jesli widac roznice, na lepsze, to po co przeplacac ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 pompke moge ci tanio zalatwic Jaka i za ile :?: I co z ta nagrzewnica :?: Kup sobie u Mate : pompke MJ 1000 (80 zl) i WBloczek (95zl), w sklepie motoryzacyjnym nagrzewnice LUBLINowska (80zl) , i cie to wyjdzie 265zl , jeszcze pare groszy za weze i zaciski i w sumie za 280 masz zajebiscie wydajne WC A jesli widac roznice, na lepsze, to po co przeplacac ? :mrgreen: MATZ ma mi zalatwic miedziana nagrzewnice wiec dlatego to pytanie. A co do pompki to mam AquaEl'a 600h/l i jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 pompke moge ci tanio zalatwic Jaka i za ile :?: I co z ta nagrzewnica :?: Kup sobie u Mate : pompke MJ 1000 (80 zl) i WBloczek (95zl), w sklepie motoryzacyjnym nagrzewnice LUBLINowska (80zl) , i cie to wyjdzie 265zl , jeszcze pare groszy za weze i zaciski i w sumie za 280 masz zajebiscie wydajne WC A jesli widac roznice, na lepsze, to po co przeplacac ? :mrgreen: MATZ ma mi zalatwic miedziana nagrzewnice wiec dlatego to pytanie. A co do pompki to mam AquaEl'a 600h/l i jestem zadowolony. Dobra mam te nagrzewnice! Obie sa miedziane,jedna malowana druga nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 pompke moge ci tanio zalatwic Jaka i za ile :?: I co z ta nagrzewnica :?: Kup sobie u Mate : pompke MJ 1000 (80 zl) i WBloczek (95zl), w sklepie motoryzacyjnym nagrzewnice LUBLINowska (80zl) , i cie to wyjdzie 265zl , jeszcze pare groszy za weze i zaciski i w sumie za 280 masz zajebiscie wydajne WC A jesli widac roznice, na lepsze, to po co przeplacac ? :mrgreen: MATZ ma mi zalatwic miedziana nagrzewnice wiec dlatego to pytanie. A co do pompki to mam AquaEl'a 600h/l i jestem zadowolony. Dobra mam te nagrzewnice! Obie sa miedziane,jedna malowana druga nie. Da sie te malowana jakos odczyscic :?: Czy moze farba nie zmniejszy wydajnosci :?: Ile za nia chcesz :?: (Daj znac na priva lub tlen) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Hmmm czytalem gdzies na forum ze farba jest neutralna i nie powinna zmniejszac wydajnosci! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...