miodzicho Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 jakie pamięci najlepiej bedą współpracować z tą płytą?Sumarycznie 1Gb. Bez opcji O/C,ale priorytetem jest stabilna praca. Po lekturze wykluczyłem w jednej kości(może jednak?) i przymierzam się do dwóch po 512. W konfiguracji TwinMos 2x256 (dual z poprzedniego ABIT NF7-S) nie pracowało to zbyt stabilnie (BSOD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A jaka sumę chcesz na te pamiątki wydać ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzicho Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 liczę około 500-600PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Napisz do mnie na gg , własnie jestem może Cie to zainteresuje 4501952. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzicho Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nie uzywam gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 liczę około 500-600PLN 1377122[/snapback] OK posłałem Ci wiadomość na priva... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...