Skocz do zawartości
bindo

Czy To Wina Dysku?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem, i moje pytanie jest takie czy to wina dysku, otoz: od jakiegos czasu zauwazylem ze moj dysk baracuda 120gb 7200 8mb cache, potwornie sie grzeje, obudowa jest zalozona, wiec cyrkulacja powietrrza w porzadku, momentami jest tak goracy ze nie mozna go wziac w rece, zaczelo wszystko mulic na maxa, kilka procesow i juz komp mocno ale to mocno zamula, ram zbadany dziala sprawnie, procek temperatura w normie, (athlon xp2000+) jak wlaczam gry np. far cry komp wiesza sie podczas ladowania, i tak w wiekszosci, jak juz sie uda i pojdzie to dziala ale skacze poklatkowko i jak? to moze byc wina twardziela? powiem jeszcze ze robilem defragmentacje, i miejsca jest duzo wolnego, czekam na odpowiedzi... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mam athlona 2000xp+, ramu 256 jakies noname, 120gb baracuda 7200 8mb cache, karta grafiki radek 9550xt, zasilacz modecom350. niedawno zmieniany zreszta, tak jak karta graf. pracuje na windzie xpSP2, i naprawde nie wiem gdzie lezy blad. gry juz wogole niechodza, pamiec sprawdzalem primem i oka, temp procka w normie, a wszystko muli jak cholera, prosecow mam niewiele okolo 30, rejestry czyszcze regularnie:) robilem defragmentacje, komp dlugo sie wlacza, laduje i muli jak stara swinia.,..wlacze winampa, torrent, i np, jakas mala gierka we flashu to kurcze niemilosiernie muli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi