Gość Widmo90 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Programowanie czy hardware. Nie mogę sie zdecydowac w jakim kieruku pójśc. Czy możecie mi doradzić co i dla czego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) A w związku z czym nauka praca hobby :>??a zapomniałem dziwne miejsce na takie pytanie ........ :blink: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 :blink: :lol: dziwne pytanie :-| chyba ktoś se jaja zrobił <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Widmo90 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Nikt se jaja nie robi tylko w tych 2-óch rzeczach jestem dobry. Obie sa moja pasia i niewiem jaki kierunek studiów. 2 a gdzie indziej w takim razie dac to pytanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tja a ile masz lat kiedy idziesz na studia :>? Software czyli programy czyli częściowo programowanie (dużo matemy ) sprzęt to elektronika (też dużo matemy). A pytanie powinno być na oślej i chyba tam już jest jeden taki temat lub był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zariro Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Powiem ci tylko, że coraz bardziej będą szukani i coraz lepiej opłacani ludzie którzy zajmują się ochroną przed hackerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Widmo90 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zariro - dzięki i prosze o więcej takich wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hym ale zabezpiecznia przed hakierami ;) na uczelniach ....... :>?chyba raczej samemu studia zazwyczaj dają podstawę a Ty sam musisz dużo się uczyć ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja na twoim miejscu wybrał bym software, może w przyszłości by cie zatrudnił majkrosoft ;) :lol: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Widmo90 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A kto chciałby pracowac w majkosofcie dla gejtsa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zariro Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Domik napisał(a): hym ale zabezpiecznia przed hakierami ;) na uczelniach ....... :>?chyba raczej samemu studia zazwyczaj dają podstawę a Ty sam musisz dużo się uczyć ......... 1377872[/snapback] W zupełności się zgadzam, tylko prawda jest taka, że pracodawca, który nie ma pojęcia o informatyce, weźmie prędzej kogoś z dyplomem niż samouka(który de facto może wiedzieć więcej). Niestety sam się już zetknąłem ze stereoptypem, że dyplom znaczy wiedza. A skoro dla Widmo90 komputery to pasja, to powinien sobie zdawać sprawę z tego co napisałeś. Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez zariro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyszny Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 jeśli jeszcze nie wiesz to zostaw IT dla bardziej zdecydowanych bo to gorsze niz duchowny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow1221 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ale masz problem chłopie, robisz to co lubisz i tyle..., ja proponuje programowanie i skupienie sie na www, czyli php, mysql i coraz bardziej zlozone projekty, a z hardware to cie wezma do sklepu z kompami i zarobisz gorsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 IMHO programowanie. ale IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a ja napisałem jak będzie dobry z elektroniki to i tam ma dobry zarobek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Oby dwa działy maja przyszłość. I programiści i informatycy którzy znają sie na sprzęcie są poszukiwani. Jaki kierunek wynierzesz bedzie dobry tylko jak wybierzesz software to nie zapomnij o hardware i odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyszny Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 tak mi się pomyślało, że trzeba się zacząć biologii uczyć... no cóż... nanokomputery już w 2010 więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a może fizyki kwantowej (do kompów kwantowych :>) i do nanotechnologii :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...