tukuest Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Szukam majstra w warszawie ktory mi zrobi ze sztabki miedzi bloczek wodny. Znacie dobrego i niedrogiego? Projekt mam na papierze. Czy musze dac w innej formie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Jak jush znajdziesz to daj mi znać. Przyda mi się taki ktoś na przyszłość albo samemu zatrudnie się w tym fachu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 nie chwal sie tylko zarzuc projektem :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Cytat nie chwal sie tylko zarzuc projektem :!: Żebyś skopiował i sam dał do zrobienia... :))))))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Tu ci powinni to zrobic "Zakład Ślusarski - Mechanika Maszyn Al. Prymasa Tysiąclecia 78b Warszawa 837-69-86 Spawanie, szlifowanie i inne specjalistyczne operacje wykonywane na metalu. Warsztaty metalowe, spawanie Szlifowanie, czyszczenie, wykańczanie, nacinanie kół zębatych, frezowanie, szlifowanie, toczenie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...