kukiboss Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 po ostatnim nieszczęsnym zdarzeniu a mianowicie mój kochany dysk upadł mi na ziemie:( Noi okazało sie po jego włorzeniu i uruchomieniu że usuneła sie jedna partycja... Problem nie lezy w tym ze mi sie usuneła ale w tym że nie moge uformatowac nowej partycji....Oczywiscie pozostałe formatowalem i sie nic nie dzieje ale szkoda mi tych 15 GB które straciłem. Czy ktoś wie jak je odzyskac? jak tak to prosze o szybką odpowiedz:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Dane mozesz probowac odzyskac Easy Recovery ale po upadku dysku niczego nie wroze. Sproboj przeskanowac dysk hddregeneratorem ale jesli on nic nie pomoze mozesz oddac dysk na gwarancje jesli ja masz a jak nie to sprzedac go sobie na allegro jako uszkodzony. Tych urzadzen sie nie naprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiboss Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wiesz może z ka moge sciągnąc ten program? szukałem na gogle ale znalazl mi tylko odpowiedzi na forum:/ a zgóry dziekuje za odpowiedz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 - http://www.computerbroker.com/hddregenerator.htm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiboss Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Dziex jak sie zamyka temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...