kmil Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Czy ktoś może zna jakieś adresy i stronki sprawdzonych hurtowni z telefonami? Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Czy ktoś może zna jakieś adresy i stronki sprawdzonych hurtowni z telefonami? Z góry wielkie dzięki. 1378957[/snapback] Sprawdzonych??? :mur: :lol: Nie ma takich P.S. Chociaz nie licytuj poradników na allegro o hurtowniach w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmil Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Sprawdzonych??? :mur: :lol: Nie ma takich P.S. Chociaz nie licytuj poradników na allegro o hurtowniach w polsce 1379163[/snapback] A co jesteś jednym ze szczęśliwych :lol: posiadaczy takiego poradnika że odradzasz? I czemu twierdzisz że takich nie ma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Byl temat niedawno na tweaku o takich hurtowniach, poczytaj sobie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmil Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Szukałem i nie mogłem znaleźć :-( , więc jak byś mógł pomóc to bardzo bym prosił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 proszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmil Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 wielkie dzięki no ale mi chodziło o jakieś sprawdzone hurtownie, a po tym co tam ludzie pisza nie wynika że są godne zaufania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ehhh.... Po pierwsze to ja tylko napisałem, ze był temat o takich hurtowniach na tweaku, nie pisalem, ze tam byly ich adresy czy jakies dane. Po drugie to ten link, ktory Ci podałem jeszcze nie przekonał Cie do olania kwestii :?: Wez czlowieku sie zastanów, co robisz.... myslisz, ze my zrobimy za Ciebie wszystko, moze jeszcze kupimy Ci telefonik, co :?: Dałem Ci link, ktory powinien rozwiać wszystkie Twoje wątpliwosci, jesli tego nie zrobił, to sam szukaj dalej, nie licz na nas. Wiesz co? Wkur.....em sie przez Ciebie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmil Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ty sie zastanów co piszesz człowieku. Jak nie umiesz czytać ('Czy ktoś może zna jakieś adresy i stronki sprawdzonych hurtowni z telefonami?') to chociaż nie odpowiadaj nie na temat!!! Teraz to ty mnie wkur..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...