dashin Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam. Zainstalowałem skrypt forum Invision Power Board v. 2.0.3 i mam nastepujący problem z polskimi znakami : *zmieniłem kodowanie , wgrałem polski XML itp. Na stronie głównej oraz w opisie danej podkategorii forum nie moge stosowac polskich znaków. Zakładając nowy temat/ pisząc post wszystko działa jak nalezy jednak w opisie podkategorii/kategorii oraz w jej nazwie zamiast polskich znakow mam nieczytelne krzaki :mur: Być może ktoś wie jak można poradzićsobie z tym problemem. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi P.S Zna ktoś może jakiś styl do IPB v. 2.0.3 przetłumaczony na język polski oraz z polskimi buttonami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ibplanet.pl - tylko radze ci najpierw przejrzec posty z tego forum a dopiero potem pytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...