Skocz do zawartości
Blade130

Problem Z Obrazem

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli temat już był, to przepraszam !!

:angry: Witam Wszystkich Forumowiczów, jestet tutaj nowy, więc proszę o Wyrozumiałość dla początkującego, mam problem z Obrazem, nie wiem co się dzieje, myślę że mi coś doradzicie, i pomożecie,

Tu Przedstawiam następujący problem z Obrazem !!

Mam Karte Graficzną GrForce FX 5200 64 mb, sterownik wersja 71.84, dysk Maxtor 120 gb, AMD Duron 1300 GHZ, Płyta Główna Matsonic ( powiem że nie narzekam na nią, ma dopiero rok ), zasilacz 300 Watt, 512 ramu ( sd ), problem zaczyna się gdy: wchodze w mój komputer,czy w start, itp akcesoria, obraz zaczyna dziczeć !! a mianowicie, robi się z niego jedna mozaika !! ( załączam załacznik ) nie wiem co z tym zrobić, aha, oddam też że monitor zgaśnie na ułamki sekund i załącza się !! po czym wszystko na chwile staje bez ruchu, czasem potrzebny jest restart, a co najdziwniejsze, to że dysk potrafi się zawiesić, tzn obraw jest taki że jakby głowica dysku obijała się o krawędzie obudowy dysku, proszę o pomoc i doradzctwo, jeśli nie przedstawiłem problemu jak nalerzy, to z góry przepraszam, ale nie łatwo jest opisać problem, przy czym on sam w rzeczy samej występuje, i urtudnia prace rodzinie

P.S: Dodam że Temperatura HDD dochodzi do 60 C, z tego co się dowiadywałem w sklepach, od sprzedawców, jak i od producentów, dyski owe mają dużą temperature, i to jest ich wadą !!

Tu jest link do Screena !!!! http://linuxunix.w.interia.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi