Hipo Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Gdzieś to widziałem na forum ale nie moge znaleźć :( Opłaca się kupić miniwiertarkę TOYA za 88 zeta?? W komplecie są tarcze do cięcia i właściwie tylko ich potrzebuję + wiertarka oczywiście :P żeby wyciąć dziury na wiatraki. Pozdroionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Gdzieś to widziałem na forum ale nie moge znaleźć :( Opłaca się kupić miniwiertarkę TOYA za 88 zeta?? W komplecie są tarcze do cięcia i właściwie tylko ich potrzebuję + wiertarka oczywiście :P żeby wyciąć dziury na wiatraki. Pozdroionka. za 88 zl sie nie oplaca, ja kupilem z kompletem narzedzi i w walizeczce za 60 zl. i bylo w komplecie 10 tarcz do ciecia, 5 kamieni szlifierskich - rozne ksztalty, 2 freziki do grawerowania, przystawka do polerowania wraz z 3 nakladkami z filcu, i pare innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l, a najwazniejsze kluczyk i zapasowa koncowka do wrzecionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a nie wiem czy w krakowskim selgrosie nie były przypadkiem jeszcze tańsze... jakieś 45zł mi się o oczy obija, ale mogę się mylić. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a nie wiem czy w krakowskim selgrosie nie były przypadkiem jeszcze tańsze... jakieś 45zł mi się o oczy obija, ale mogę się mylić. Pozdrawiam M. a w walizeczce i z kompletem narzedzi? Przydalby sie drugi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a nie wiem czy w krakowskim selgrosie nie były przypadkiem jeszcze tańsze... jakieś 45zł mi się o oczy obija, ale mogę się mylić. Pozdrawiam ] Ok dzięki tylko że mieszkam we wrocku i krsków nie wchodzi w grę. W pudełku z tym urządzoniem są oczywiście wszystkie narzędzia do cięcia szlifowania itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...