Sir NonGomery Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Po formacie dysku twardego nie posiadam praw do plików wma, jakie miałem przed formatem. zripowane w Windows Media Player nie pozwalają się teraz odczytać... <_< W jaki sposób można programowo przywrócić licencję bądź przynajmniej przekonwertować te nieszczęsne pliki choćby na wav?? Proszę o pomoc. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 to jest raczej nie mozliwe,ja tez tak mialem. ale sprobuj Blaze Media Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir NonGomery Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 to jest raczej nie mozliwe,ja tez tak mialem. ale sprobuj Blaze Media Pro. 1379410[/snapback] Jeśli chodzi o Blaze Media Pro, to zainstalowałem wersję 5.0.3 i ona przy konwertowaniu wma na mp3 ogłosiła błąd terminalny <_< Cóż, chyba pliki te są uszkodzone. :? Dzieki za porade :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...