Gość ShKieLet Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Świeżo zainstalowany system,karta dziwękowa zainstalowana ok wszystko gra - wszystko działa ok ale...w gadu gadu zamiast normalnego dzwięku przychodzącej rozmowy odzywa sie pc speaker ( piiiip ) i nic daje gmeranie w opcjach dzwięku.Wie ktos cos na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam Miałem identyczny problem. Długo zastanawiałęm się co jest przyczyną aż w końcu wszedłem w ustawienia gg potem zakładka Dzwonki i ustawiłem ścieżki dla przychodzącej wiadomości jeszcze raz. (Pomimo tego że już sa ustawione, po prostu jescze raz jakby podałem ścieżki do dzwięków dla przychodzącej wiadomości i dostępności użytkownika). Zrób tak powinno pomóc, choć brzmi trochę dziwnie u mnie zadziałało. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Tak sie dzieje u mojej koleżanki i sprawdze jutro.I Dzięki za Odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...