misiek22 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Witam, jestem tu nowy. Mam problem z w/w konfiguracja, a mianowicie: karta tv pixelview bt878p+ i geforceII400mx gdy ja odpale to jest tylko czarny ekran jakby stopklatka i obraz stoi w miejscu, nie znajduje zadnych stacji tv, scan nic nie daje (kabel dobry)i mam teraz pytanie, co z tym zrobic ?? Mialem kiedys podobny problem z rivatnt i sciagnalem wtedy Fachmany i wsio poszlo, jezeli tak to jakich detonatorow, lub fachmanow potrzebuje ?? (win98se) Z gory dzieki serdeczne za odpowiedz. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek22 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Naprawde nikt mi nie pomoze ??? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFOk(-_-) Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 zainstaluj najpierw wszystko z orginlanej plytki pixela pozniej odinstaluj playery TV i radio. Natepnie sciagnij program More TV i w nim ustaw programy - wybierz ktorys sterownik w mor tv flay costam bedzie pod koniec na liscie. Wszystko dziala spoko a do radia bRadio1.1 (mi tez orginalny player nie wyswietlal obrazu tylko 1 klatke i [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 tu są fachmany: http://nvidia.pl/download.html?Fachman do wyboru do koloru :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Mialem podobny problem. Zmienilem Rvia Tunerem wpis Overlaymode z 1 na 2 (sekcja power user /global) i wszystko zaczelo dzialać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek22 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a mozesz napisac dokladniej: czym? i jak ? THX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Bardzo proszę ja się z tym męczyłem pare dni więc oto gotowy opis : 1. Adpalasz riva tuner 2. ZAkładka Power User 3. Wczytujesz baze danych dla twoich sterów (lub najbliższą ) (ikonka lupy nad folderem :) ). 4.Rozwijasz pierwszą zakładkę (Nvidia detonator xxxxx directdraw). 5. Odnajdujesz OverlayMode i zmieniasz jego wpis na 0 6. Tera zmieniasz wpis OverlayMode 2 na 1 i reset. U mnie i u kumpli zadziałało więc i u ciebie powinno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek22 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Hmmm, a skad ten Riva Tuner ?? Trza se skas sciagnac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Hmmm, a skad ten Riva Tuner ?? Trza se skas sciagnac ??Trzeba ściągać np. stą: ftp://ftp.nvidia.pl/pub/Tweakery/rivatuner.zip lub poszukać gdziekolwiek indziej Riva Tuner. PS. Problem może też być następstwem konfliktu IRQ - można spróbować przełożyć Tuner TV do innego slotu PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek22 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 No wlasnie pomieszalem kartami w slotach i wreszcie poszlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...