nius Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Czy ktos z was kupowal cos w sklepie www.pcprojekt.pl ? Mają zajebiscie niskie ceny. Chcialbym upewnic sie czy sklep jest solidny i mozna u nich bez obaw zamawiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nius Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Sory, dopiero zauwazylem ze nie prowadzą sprzedazy wysylkowej, to tylko cennik. Szkoda że sklep az w Krakowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jakbyś był zdesperowany, to zawsze mogę kupić i ci wysłać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 To nie lepiej w komputroniku adres: http://www.komputronik.com.pl/detal/cenniki.php3 - tu masz ceny sa tak niskie jak w pc albo jeszcze nizsze! Ja polecam do mnie paczka szla 2 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 To nie lepiej w komputroniku adres: http://www.komputronik.com.pl/detal/cenniki.php3 - tu masz ceny sa tak niskie jak w pc albo jeszcze nizsze! Ja polecam do mnie paczka szla 2 dni. Wcale nie są niższe. Jak znalazłeś jedną rzecz, która jest tańsza, to nie znaczy, że wszystkie mniej kosztują. A czas, w którym paczka dochodzi nie zależy od Komputronika, tylko od dostawcy. :lol: Nie mogę jednak powiedzieć, że sklep jest drogi. Ceny są podobne jak w pcprojekcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 pcprojekt to obecnie jeden z najtanszych shopow w krk ja tam kupuje sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jakbyś był zdesperowany, to zawsze mogę kupić i ci wysłać :lol:a pobierzesz sobie od tego prowizje :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jakbyś był zdesperowany, to zawsze mogę kupić i ci wysłać :lol:a pobierzesz sobie od tego prowizje :?: :D No oczywiście (ale niewielką :lol: ) Powiedz co byś chciał kupić, to pogadamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 ja u nich juz wydałem 12 tysiecy wciągu 3 miesięcy i są solidni ściągają wszystko nawet z zagranicy podobno wkrótce uruchomią sprzedaż wysyłkową ale kiedy to nastąpi nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 No oczywiście (ale niewielką :lol: ) Powiedz co byś chciał kupić, to pogadamy. Narazie nic, ale moze kiedys.. :) jezeli roznica cen bedzie warta zachodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 ja u nich juz wydałem 12 tysiecy wciągu 3 miesięcy i są solidni ściągają wszystko nawet z zagranicy podobno wkrótce uruchomią sprzedaż wysyłkową ale kiedy to nastąpi nie wiadomomozesz zdradzić co ty tam kupiłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 qurde P4 1.6A tylko 680zł':!:'rzeczywiście mają tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Ja kupuje w http://www.barwkomp.pl są najtansi, a poza tym towar trafia do mnie już na drugi dzień. Od dwóch tygodni towar odbieram osobiście w Poznaniu. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ja u nich juz wydałem 12 tysiecy wciągu 3 miesięcy i są solidni ściągają wszystko nawet z zagranicy podobno wkrótce uruchomią sprzedaż wysyłkową ale kiedy to nastąpi nie wiadomomozesz zdradzić co ty tam kupiłeś 3 monitory i w całości złożyłem 2 komputery nie będę pisał całej konfiguracji bo mi się nie chce :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 pcprojekt to obecnie jeden z najtanszych shopow w krk ja tam kupuje sprzet TRISTAN Odezwij sie na GG 1509112 !!!!!Tez jestem z Krakofa i potrzebuje twojej pomocy .... podobbno wiesz cos nt. modyfikowania EPOXsa 8KHA !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...