model3100 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam, chciałbym sobie wrzucić nowego biosika do mojego MOBO z tego względu że zamierzem kupić ATI 9800PRO a moje mobo lepiej współpracuje z ATI od biosa F6 mam F4 a chce sobie wrzucić F7. Jak sądzicie jaki jest dobry sposób na wgranie go?? Lepiej przez DOS-a czy w windzie?? Jak w windowsie to prosze o napisanie jaki to program( najlepiej o zapodanie linka) i info jak moge to zrobić prosto. A jak w DOS-ie to tez prosze o jakis program ( najlepiej linka) i info o komendach itp. Mobo takie jak w podpisie. Z góry THX za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No zobacz, producent Twojej plyty wszystko juz dawno temu napisal: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Suppor...ToReflash_1.htm Szkoda, ze nie chcialo Ci sie nawet poczytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...