SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Wlasnie dostalem paczke z PCCooler. A w paczce zamowiony przezemnie w piatek Evercool Crystal FAN + Tri-color LED. Zalozylem i wyglada super, malo kosztowal, a efekt piorunujacy, nawet zone zatkalo :mrgreen: Ciekaw jestem jak bedzie wygladal w nocy ;) Zmienilem zdjecie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 wypasior :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ile Cie to kosztowalo? Nigdzie tego nie widze na tej stronce... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 zdjecie ciut niewyrazne, ale wyglada ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ile Cie to kosztowalo? Nigdzie tego nie widze na tej stronce... Pozdrawiam 25 zl + 11 zl koszt paczki Jest tu ---> http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...&lev_up=&lev=17 na drugiej pozycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ja patrzylem na www.pccooler.pl Dzieki,pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 fajny efekcik :D dzisiaj sobie zamowilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 qwa a w pctuning chcą za dziada podobnego 50zł zdzierstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 qwa a w pctuning chcą za dziada podobnego 50zł zdzierstwo to za tego 3colorowego ??? LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Siemka. Pytanko: glosny jest ten wiatrak? Da sie to wyciszyc np. stabilizatorem napiecia (9V), ale tak zeby diody swiecily? Pozdrowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Siemka. Pytanko: glosny jest ten wiatrak? Da sie to wyciszyc np. stabilizatorem napiecia (9V), ale tak zeby diody swiecily? Pozdrowka. Glosnosc jest na poziomie przyzwoitym to znaczy jak slyszales Panaflo 80mm to tak samo glosno dziala ten wiatrak, a efekt poswiaty powala kazdego kto do mnie przychodzi. Z napieciem jeszcze nie wiem jak to bedzie, na razie jestem z sir Afeen-em w trakcie budowy rheobusa, na 5V - takie napiecie ma dostepne na baybusie nie swieca diody, ale wiatrak chodzi i nic sie nie dzieje z nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...