HUD Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Dosc czesto zostawiam kompa aby cos mi tam się sciągała na około 8 godz. Chcem pograc potem sobie np w cs i po 20 min gry mam restart i Mówi mi że mam włożyc bootowalną dyskietke (Win Xp). Mam Celerona 2400 i podczas gry jest na nim 42C (procesor ma rok nie był podkręcany). Moja karta to około dwu letni geforce 4200Ti (nie podkrecany standardowe chłodzenie). Nie wiem co mam robić, pomózcie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Na pocztaku poczytaj FAQ oraz sprawdz: -pamieci memtestem -napiecia na zasilaczu miernikiem pod obciazeniem -temperature procka, chipsetu, grafy itp. -przeskanuj kompa antywirusem -wyczysc bios i ustaw domysle ustawenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ja tak miałem jak wsadziłem pamięć ram firmy no-name:) musiałem fsb zmiejszyć;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Dzieki zaraz to wszystko sprawdze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...