lyric Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam Mam pytanie. Co najlepiej kupić do chłodzenia karty Radeon Gigabyte 9550 by móc ją podkręcić? Nie chodzi mi tu o jakieś ekstremalne podkręcanie ale umiarkowane... Jeżeli moge prosić to najlepiej linki na allegro Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 umiarkowane oc to zrobisz na standartowym chłodzeniu a jak chcesz więcej to przesmaruj radiator as5 albo czymś innym bo to co tam pod raiatorem jest to kropla białego gluta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unre@l Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) ja na swojego gigabyta założyłem (na oryginalny radiator) zwyczajny wentyl 30x30, a na pamięci radiatorki przyklejane na taśmę miedzianą . To chyba starczy do umiarkowanego kręcenia, chociaż ja kręcę trochę więcej. Wentyl w sklepie około 12 pln, radiatorki komplet 8szt. 17pln Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez unre@l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 no wiesz można założyć też fc ale po co ono komu z koro to ma być "lajt" oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...