Reksio Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 No właśnie mam 50 metrów takiego kabla i chciałem go sprzedać. Ale nie wiem ile mogę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za coś takiego. Nigdzie nie moge znaleźć jakiegoś cennika z takim kabelkiem. Jedyne co znalazłem to wszędzie kat 5e, albo 5. A może ktoś chce kupić taki kabelek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie ze dales to ogloszenie do zlego dzialu. A tak pozatym to chyba najlepiej bedzie ci to sprzedac na allegro. TAm zawsze znajdzie sie jakis jelen i da dobra cene :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 W takim razie gdzie mialem dać tego posta. Chcę wystawić to na allegro ale nie wiem ile masy mam ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i nie wiem skąd ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakieś parametry żeby to jakoś wyglądało na aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Na tweaku jest taki specjalny dział Sprzedam czy cos takiego :) A co do tych informacji to GOOGLE sie kłania. Tam jest wszystko tylko wystraczy troche checi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...