bartkam Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mam dysk 40gb i chce kupic dysk 120gb i do niego kieszen bo na jednym bede mial linuxa a na drugim windowsa i niewiem ja sie wylonczy zasilanie od dysku to czy go juz nie wykrywa bo niemoge kupi drugiej kieszeni bo nie bede mial gdzie jej wsadzic a dwoch na raz dysków nie puszcze i czy wogle nic sie nie popsuje jak odloncze zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Tak ten post zamotany ze dalej nie wiem o co chodzi w tym. Domyslam sie tylko ze pytasz czy jak odlaczy sie zasilanie od dysku to go juz nie wykryje wiec odpowiadam: TAK nie wykryje go juz i nie bedzie widziany wogle przez komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkam Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 i czy mi sie nic nie popsuje gdy wyloncze zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jesli nie bedziesz tego robił kombinerkami to nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...