morys Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zainstalowałem FlashGet-a i zauwazyłem że za każdym uruchomieniem oprucz baneru w programie który można znieść otwiera się strona: Computer Registry Claner informujaca mnie o błędach w rejestrze i polecająca ich naprawę(tak przynajmniej to pojmuje intuicyjnie bo ang.nie znam) Ciekawe że otwiera się w IE chociaż moją domyślną przeglądarką jest Firefox. Czyżby korzystanie z tego darmowego narzedzia wiązało się z koniecznościa znoszenia tych natręctw ? Jednocześnie zainstalowałem Spybot-a , skanowałem. Ad-Awere też zrobił swoje i teraz zastanawiam sie faktycznie nad tym moim rejestrem. Ale wszystko działo OK Więc co jest u diaska ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Reklamy to urok używania FlashGet'a. Jest wiele podobnych, darmowych programów np. WellGet - bez reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czyli taka stronka na stałe to reguła FlashGet'a. Bo zauważyłem że nawet jak nie jestem podłączony do sieci to się uruchamia wraz z programem. Banery moga być ostatecznie ale tego nie scierpię. Wrócę chyba do StarDownloader. Tam przynajmniej niema nic a wydaje mi sie ze działa lepiej od FlashGet'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) Zainstaluj WellGeta, interferjs niemal identyczny jak Flashget a jest darmowy i nie ma zadnych reklam itp... Klik tylko nie wiem jak zintegrowac z operą :[ Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez xiao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) Uzywam teraz Firefox-a Czy ten WellGet współpracuje z liskiem ? Dla mnie to ważne. A Star Downloader 1.44 też jest free , po polsku , współpracuje z Mozillą i Operą. Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez morys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Czy ten WellGet współpracuje z liskiem ?Tak - LINK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ydobon Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Free Download Manager free + PL + obsluga mozilli, opery zrobilem przesiadke z flashgeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 1384516[/snapback]Wiesz może jak zintegrować Opere z WellGet'em ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Tego nie wiedzą nawet na forum WellGet'a. :P Możesz spróbować zrobić w TEN SPOSÓB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...