slasher Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam mam pewien problem otóż wracam dzisiaj ze szkoły w dobrum humorze ale zaraz się go pozbyłem,gdyż po wejściu do domu brat mówi patrz co się z komputerem stało sprawa wyglądała tak czerwone tło na pulpicie z jakimiś linkami pośrodku wszystkie ikony z pulpitu znikły(są w katalogu documents & settings czy jak to tam się pisze) i sporawo złowrogich procesów,IE działał ale miał dziwną strone startową i po jakimś czasie się wyłączał,Firefox działał jak powinien.... pokolei odpaliłem nortona 2k5 potem zacząłem ręcznie usuwać podejżane pliki odpalające się po włączeniu systemu i dziwne pozycje w dodaj/usuń programy i przejechałem go ad-awarem personal większość problemów usunąłem ale.... pozostało kilka problemów : 1.jak przywrócić stare pliki na pulpit teraz są tylko podstawowe 2.Jeden z tych wirusów "wyłączył" mi prawy przycisk myszy i nie moge dostaś się do menu kontekstowego(czy jak to tam się nazywa)(wszystko inne moge nim pobić tylko dostać się do tego menu na ikonach i pulpicie nie moge.... ) nawet przez klawisz na klawiaturze... Z góry dziękuje za pomoc... Pozdrawiam Sl4sh3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Uruhom w trybie awaryjnym i wtedy włoncz antywiar poniewasz niekture wirusy so ładowane z WINDOWSEM podczas autostartu i zaden antywir ci ih nie usunie standardowo dlatego tsza w trybie awaryjnym Co do ikon to zalezy czy je wgrywałes z programyu to wgraj jeszcze raz ""start\Ustawienia\Panel sterowania\Ekran\Efekty"" tu zmieniasz rencznie ikony jakby co to GG 1129235 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Uruhom w trybie awaryjnym i wtedy włoncz antywiar poniewasz niekture wirusy so ładowane z WINDOWSEM podczas autostartu i zaden antywir ci ih nie usunie standardowo dlatego tsza w trybie awaryjnym Co do ikon to zalezy czy je wgrywałes z programyu to wgraj jeszcze raz ""start\Ustawienia\Panel sterowania\Ekran\Efekty"" tu zmieniasz rencznie ikony jakby co to GG 1129235 :mur: 1388994[/snapback] czlowieku.. chyba ktos po to wymyslil "sprawdz pisownie" na tym forum zeby to uzywac :| Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 eh znowu to samo, tutaj jest wszystko: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=31936 A na przyszlosc poszukaj zanim napiszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dobra sam zrobiłem to co mogłem resztę doczytałem... został jeszcze jesten(mam nadzieje) problem z przezroczystością na pulpicie ale o tym to już osobny topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...