Gość kettler Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jak w temacie. Szukalem w googlach dość długo i nie mogłem znaleźć :( a jak znalazlem to nie dało się ściągnąć.. Prz okazji pytne się o programik do kręcenia rivy TNT 16MB :D ściągnelem "riva tuner 15.4" i nie ruszył na tym złomku :] narazie jade na powerstrip i osiągnelem z 80/90 ==> 106/104 -pamieci wysiadają przy 105, a proca wiecej tym programem nie idzie pogonić :( zamontowałem dzisiaj chłodzenie na radiatorku i myślę, ze dam rade jeszcze :] wykrecilem z zabytkowego cel 133 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Pewnie na stronie producenta... http://www.futuremark.com/download/?3dmark99max.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Proszę http://www.pc-extreme.de/downloads/benchma...arks/index1.htm Zaznaczam że znalazłem przez google za 1 razem. Trzeba tylko umiejętnie korzystać z google "3d mark 99max+download" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 a ja dodam od siebie zebys przeczytał jeszcze raz regulamin a następnie wywalił tą reklame z podpisu której niektórzy najwyraźniej nie zauważyli :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Sorka, już zmieniłem :] Jaki programik oprócz "powerstrip" jest dobry do kręcenia rivy TNT 16MB - prosiłbym odrazu jakiegoś linka jeśli to możliwe :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 bez różnicy czym krecisz , i tak inny program nie da Ci wiecej mhz :P ale ja proponuje starego dobrego riva tunera do znalezienia w www.guru3d.com ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Thx Grobel. Problem jest ten sam jak poprzednio, gdy chcę instalować wyskakuje taki napis: "Operacja została anulowana ze wzgledu na ograniczenia nałożone na ten komputer. Skontaktuj się z administratorem systemu" Może starszy riva tuner coś zardzi ? chyba, że jaki,ś inny programik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 a jak wygląda sprawa OS'u ? moze tu tkwi przyczyna?;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 OS ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 mi się instaluje ale po uruchomieniu wyskakuje, że potrzebuje dx 6 albo nowszej. Czy komuś udało się uruchomić ten program na Win XP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 kettler napisał(a): OS ? :] 1384883[/snapback] Operating System - system operacyjny np. windows XP :P Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Cytat Proszę http://www.pc-extreme.de/downloads/benchma...arks/index1.htm Zaznaczam że znalazłem przez google za 1 razem. Trzeba tylko umiejętnie korzystać z google "3d mark 99max+download" Zkorzystałem i ściągnąłem sobie 3dmarka 2000 tylko niestety nie uruchamia się u mnie :/:/ Nie wiem czemu :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Spawacz napisał(a): Zkorzystałem i ściągnąłem sobie 3dmarka 2000 tylko niestety nie uruchamia się u mnie :/:/ Nie wiem czemu :(. 1392354[/snapback] Możliwe że wersja DX jestr za wysoka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Sciągnołem sobie tego 99' i nie chce mi się wogóle zainstalować; wyskakuje jakiś błąd :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Żeby działał 3dmark 2000 to musisz zainstalować najnowszy patch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) Muniek napisał(a): Sciągnołem sobie tego 99' i nie chce mi się wogóle zainstalować; wyskakuje jakiś błąd :( 1392669[/snapback] Mi też nie działa. :? Podejrzewam że powodem może być system operacyny (przydał by się WIN98) albo brak współpracy z dx9.0. Jeśli chodzi o 3dmark 2000, to na stronce www.guru3d.com znajduje się wersja działająca na 100%. :wink: Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez Corso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Niestety 3dmark99 nie jest zgodny z dx9, pisałem kiedyś w tej sprawie do futuremarka czy nie ma na to przypadkiem jakieś łatki i odpisali że prace nad tym produktem zostały już dawno zakończone i nie bedzie w przyszłości żadnych poprawek. Niestety jedynym rozwiązaniem jest instalacja win98 + dx6 (na dx7 chyba też działał ). Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...