Skocz do zawartości
Gość kettler

3dmark 99

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Szukalem w googlach dość długo i nie mogłem znaleźć :( a jak znalazlem to nie dało się ściągnąć..

Prz okazji pytne się o programik do kręcenia rivy TNT 16MB :D

ściągnelem "riva tuner 15.4" i nie ruszył na tym złomku :]

narazie jade na powerstrip i osiągnelem z 80/90 ==> 106/104 -pamieci wysiadają przy 105, a proca wiecej tym programem nie idzie pogonić :( zamontowałem dzisiaj chłodzenie na radiatorku i myślę, ze dam rade jeszcze :] wykrecilem z zabytkowego cel 133 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dodam od siebie zebys przeczytał jeszcze raz regulamin a następnie wywalił tą reklame z podpisu której niektórzy najwyraźniej nie zauważyli :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka, już zmieniłem :]

Jaki programik oprócz "powerstrip" jest dobry do kręcenia rivy TNT 16MB - prosiłbym odrazu jakiegoś linka jeśli to możliwe :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez różnicy czym krecisz , i tak inny program nie da Ci wiecej mhz :P

ale ja proponuje starego dobrego riva tunera do znalezienia w

www.guru3d.com ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thx Grobel.

Problem jest ten sam jak poprzednio, gdy chcę instalować wyskakuje taki napis:

"Operacja została anulowana ze wzgledu na ograniczenia nałożone na ten komputer.

Skontaktuj się z administratorem systemu"

Może starszy riva tuner coś zardzi ? chyba, że jaki,ś inny programik ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę http://www.pc-extreme.de/downloads/benchma...arks/index1.htm

Zaznaczam że znalazłem przez google za 1 razem. Trzeba tylko umiejętnie korzystać z google "3d mark 99max+download"

Zkorzystałem i ściągnąłem sobie 3dmarka 2000 tylko niestety nie uruchamia się u mnie :/:/

Nie wiem czemu :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciągnołem sobie tego 99' i nie chce mi się wogóle zainstalować; wyskakuje jakiś błąd :(

1392669[/snapback]

Mi też nie działa. :? Podejrzewam że powodem może być system operacyny (przydał by się WIN98) albo brak współpracy z dx9.0.

Jeśli chodzi o 3dmark 2000, to na stronce www.guru3d.com znajduje się wersja działająca na 100%. :wink:

Edytowane przez Corso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety 3dmark99 nie jest zgodny z dx9, pisałem kiedyś w tej sprawie do futuremarka czy nie ma na to przypadkiem jakieś łatki i odpisali że prace nad tym produktem zostały już dawno zakończone i nie bedzie w przyszłości żadnych poprawek. Niestety jedynym rozwiązaniem jest instalacja win98 + dx6 (na dx7 chyba też działał ). Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...