hopson Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) WItam Konfiguracja mojego kompa: Amd athlon64 3000+ plyta MSI K8N Neo (MS-7030) 512 ddr kingstone geforce 5200 fx 128mb (w przyszlosci wymiana na ati radeona 9550 extreme) 6 wentyli arctic cooler 2 hdd (razem 120 gb) i teraz moje pytanie, czy zasilacz chieftec 420 wystarczy (komp nie podkrecany a chcialbym go krecic) i co powiecie na temat modecomow lub tagana 330, czytalem forum ale naprawde ciezko wybrac, nie bede krecil komputera jakos ekstremalnie, jedynie sam procek czy ta zasilka starczy , ewentualnie prosilbym o polecenie innego zasilacza do 220 zl aha i czy mozliwe jest odwrocenie zasilacza do gory "nogami" , chodzi mi o to zeby ten wentyl dolny co tloczy air do budy odwrocic i wykroic dziure w budzie zeby wywalal air na zewnatrz , moze glupie pytanie ale czy ktos tego probowal? Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez hopson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 moc pewnie ze mozna, tylko po co? jeden wentyl przeciez juz wywala na zewn ten tylni, jak drugi zacznie wywalac powietrze to skad ono sie wezmie w zasilce? przeciez zasilacz i tak sie pozbywa cieplego powietrza z budy po prostu przechodzi przez jego bebechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopson Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 no dobra ok a moze ktos sie wreszcie zlituje i odpowie mi co do typu zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...