Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witam wszystkich Mam płyte główna GigaByte GA-7VAXP Chcialbym ja wymienic w servisie na nowa :D Jak ja uszkodzic zeby wymienili bez gadania na nowa? Znacie jakies pewne i sprawdzone sposoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 nie bardzo rozumiem po co ale sposob ci podam :lol: :lol: moze zawin w te sreberka :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to trochę śliski temat :? ale majlepiej jest dowalić mobo elmentem z zapalniczki "elektronicznej" ( take małe coś, co daj iskrę do zapłonu gazu ) w okolicach chipsetu. nie ma śladu uszkodzenia i w 80 % płytkę w serwisie zmieniają na nową ( wiem bo pare razy mi się udało :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...