reed Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ehh ja teraz sie wypowiem :mrgreen: Patrze a w obudowie dolina mlekiem i miodem płynąca :) Pozdrawiam. All OK :) ale skad pszczoly wziely tam mleko ??????? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mrowki - to stworzenia ktore lgna do pola magnetycznego! One bardzo latwo powoduja zwarcia! Moga uszkodzic Ci nawet caly komputer! Bozbadz sie ich, moze jakis lepiec na spodzie komputera :) nie estetycznie ale lepsze to niz kupa nic nie wartego zlomu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ehh ja teraz sie wypowiem :mrgreen: Patrze a w obudowie dolina mlekiem i miodem płynąca :) Pozdrawiam. All OK :) ale skad pszczoly wziely tam mleko ??????? 8O a bo ja wiem :) powiedzmy, ze bocian dostarczył :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 BTW gratooluje co niektorym yntelygencji :lol: :lol: :lol: O czyją yntelygencję Ci chodzi :lol:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 BTW gratooluje co niektorym yntelygencji :lol: :lol: :lol: O czyją yntelygencję Ci chodzi :lol:? eeeeeeeeee .......... no ................... nie powiem glosno :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A cicho? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 reedowi chodzi pewnie o ta obca yntelygencje hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 jest pomysl postaw kompa w akwarium:) zadna mrowka nie ujdzie z zyciem:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 A widziałeś filmy o mroofkach? One używają "łódek bols" zrobionych z liści i innego śmiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...