miniq Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 OD niedwana mam problem z NIEKTUROMI aplikacjami i grami. Np. gg nie chce sie wlaczyc:( Pare gier tez m.in. Lineage 2 ( takie mmorpg ). Sprawdzalem kompa antywirusami i antyspywarami itp. I dalej tak jest. Co mam zrobić !! Mój komp to Duron 900 256ramu, GF FX 5200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 jezeli nie odpalaja ci te wszystkie aplikcje, to na moje oko to wirus JEFFO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniq Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 NIe wysztskie! Pare tylko przypdkow wiekszosc dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 zainstaluj sp2..... i zrob najnowsze update systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniq Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Przeinstalowalem system, ale byl blad podczzas instalacji lecz instalacja trwala dalej a kiedy sie skonczyla i komp sie uruchamial pojawil sie BlueScreen, kompa nie idzie wlaczyc z zadnego trybu, no i musze formaty robic :( Aktualnie pisze ze szkoly. Zobacze co bedzie pozniej po naprawieniu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...